Op de pagina aanbod kun je alle woningtypes, bouwnummers en plattegronden per bouwnummer vinden. Vanaf 28 november einde dag is de inschrijving online gestart. Indien je ingeschreven staat als belangstellende ontvang je automatisch een email met daarin een unieke inschrijflink. Als je voor het eerst op deze website komt, vul dan het belangstellingsformulier in, dan ontvang je ook de betreffende informatie rondom het inschrijven.

We kunnen ons voorstellen dat je bij het zien van alle informatie op deze site vragen hebt over de woningen, planning of andere zaken. Daarom organiseren we op dinsdag 4 december een Meet en Greet. Tijdens deze avond worden de verschillende woningtypen gepresenteerd, kun je de sfeerbrochure ophalen en zijn alle partijen aanwezig om jouw vragen te beantwoorden.

Wanneer

Dinsdag 4 december, van 19:00 tot 20:30 uur

Waar

Informatiecentrum Leidsche Rijn, Verlengde Hogeweidebaan 1 te Leidsche Rijn

Over dit bericht

  • Geplaatst op 28 november 2018
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates