Alle woningen in Stroom zijn uitverkocht. Het project is op 16 september 2019 feestelijk gestart met de bewoners en genodigden.
Wethouder Klaas Verschuure plantte samen met de toekomstige bewoners, Eltjo Bouwman van Blauwhoed en Dirk Jan Klaassen van Klaassen Groep twee bomen als symbolische start bouw van de woningen en een grote gemeenschappelijke binnentuin. Aannemer Klaassen Groep uit Arnhem bouwt in opdracht van Blauwhoed de 45 duurzame stadswoningen in art deco-stijl. Ralph Muller, ontwikkelingsmanager bij Blauwhoed: “Als Utrechter vind ik het geweldig om deze ontwikkeling dichtbij huis te kunnen realiseren. We maken écht een gevarieerd en groen stuk stad, dichtbij de dynamiek van de binnenstad. Vooral gezinnen hebben hun woning gevonden tussen het aanbod van Stroom.”

Over dit bericht

  • Geplaatst op 1 november 2019
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates