Stroom over van.. Keuze!

Stroom bestaat uit 45 duurzame eengezinswoningen in veel verschillende types. Nu tonen we de vier basistypes, zodat je je kunt oriënteren. Binnenkort gaan we in verkoop en dan kun je per bouwnummer de plattegrond downloaden. Onthoud: bijna geen één huis is hetzelfde en de prijzen zijn indicatief.

De 45 eengezinswoningen met eigen parkeerplaats en externe berging onder binnentuin. In Leeuwensteyn voel je de adem van de stad. Hier woon je nieuw en ruim, aan het Oeverpark en met slechts één brug verwijderd van de wijk Oog in Al en het centrum van Utrecht. Bijna geen één huis is hetzelfde door de prachtige art-decobouwstijl.

Totale woningaanbod

Filter woningtypes

Soort woning

Prijsklasse

Aantal kamers

Stadswoning

Stroom over van ruimte en architectuur. Kies één van de 16 stadswoningen. Deze woningen variëren in gevels en kenmerken zich door een kapvormig dak. De mooie hoge ramen zorgen voor veel extra lichtinval en geven deze stadswoningen echt karakter. De woningoppervlakte varieert tussen de ca. 105 en ... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
Prijsindicatie € 392.000 – € 650.000


Meer informatie »

Herenhuis

Stroom over van ruimte. Het type Herenhuis kenmerkt zich door een het platte dak. Hierdoor geniet je ook op de derde of vierde verdieping optimaal van de ruimte. De herenhuizen variëren in indeling: wonen op de verdieping of split-level woningen. De variatie zit hem niet alleen hierin; door de art-... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
Prijsindicatie € 392.000 – € 650.000


Meer informatie »

Poortwoning

Stroom over van karakter. Kies één van de 2 Poortwoningen. Bouwnummers 39 en 40 kenmerken zich door de speelse indeling. Koken en wonen gebeurt op verschillende verdiepingen; welke dat is kun je zelf bepalen. Op de eerste verdieping kijk je door prachtige ronde ramen; een must voor het oog. De eer... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
Prijsindicatie € 520.000 – € 550.000


Meer informatie »

Parkwoning

Op de twee hoeken aan het kanaal verrijzen straks twee prachtige parkwoningen. Bouwnummers 13 en 21 hebben een woonoppervlakte van ca. 196 m² zijn de twee grootste van het plan. Hierdoor zijn ook legio mogelijkheden. In de basis zit er een vide in, zijn twee badkamers, hebben ze 5 slaapkamers en is... Verder lezen »

Eigenschappen

Hoekwoning
Prijsindicatie € 750.000 – € 780.000


Meer informatie »

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates