Stroom over van….Keuze!

Stroom bestaat uit 45 duurzame eengezinswoningen in veel verschillende types. Zo komen er prachtige statige Stadswoningen, speel ingedeelde slit-level woningen, wonen op verdieping en woningen met een vide erin. Bekijk op deze pagina alle woningen. Per bouwnummer kun je een document downloaden waarin je goed kan zien waar de woning ligt en hoe de plattegrond eruit ziet. Onthoud: bijna geen één huis is hetzelfde!

De 45 eengezinswoningen met eigen parkeerplaats en externe berging onder binnentuin. In Leeuwensteyn voel je de adem van de stad. Hier woon je nieuw en ruim, aan het Oeverpark en met slechts één brug verwijderd van de wijk Oog in Al en het centrum van Utrecht. Bijna geen één huis is hetzelfde door de prachtige art-decobouwstijl. Tevens beschik je straks over een prachtig aangelegde binnentuin van ca. 2.200 m².

kavelkaart Stroom Leeuwesteyn

Filteren op:
X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Totale woningaanbod

Filter woningtypes

Soort woning

Prijsklasse

Aantal kamers

Herenhuis

Stroom over van ruimte. Het type Herenhuis kenmerkt zich door een het platte dak. Hierdoor geniet je ook op de derde of vierde verdieping optimaal van de ruimte. De herenhuizen variëren in indeling: wonen op de verdieping of split-level woningen. De variatie zit hem niet alleen hierin; door de art-... Verder lezen »

Eigenschappen

Hoekwoning, Rijwoning
Prijsindicatie € 549.000
Woonoppervlak: 115 - 175 m²
Kamers: 3 - 4
Meer informatie »

Poortwoning

Stroom over van karakter. Kies één van de 2 Poortwoningen. Bouwnummers 39 en 40 kenmerken zich door de speelse indeling. Koken en wonen gebeurt op verschillende verdiepingen; welke dat is kun je zelf bepalen. Op de eerste verdieping kijk je door prachtige ronde ramen; een must voor het oog. De eer... Verder lezen »

Eigenschappen

Rijwoning
Prijsindicatie € 559.000
Woonoppervlak: 148 m²
Kamers: 4
Meer informatie »

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates