De Hypotheekshop helpt je graag!

Bewuste keuze
Elke woning in Stroom is bijzonder energie zuinig (EPC -0,2). In deze duurzame woningen wek je zelf de energie op die je gebruikt en bij regulier gebruik heeft dit nul energielasten tot gevolg. Dit komt door de vele extra’s die in het huis zijn aangebracht. Die zorgen niet alleen voor minder kosten, maar ook voor veel wooncomfort. Zo ben je verzekerd van een duurzame woning om lang van te genieten.

De Hypotheekshop De Meern: partner in duurzaamheid
Interesse in dit mooie project? Maak dan een afspraak met De Hypotheekshop De Meern. Om jou de beste duurzame keuze
te bieden, vergelijken we hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders, waaronder ook Triodos bank. Er zijn geldverstrekkers die duurzame koopwoningen stimuleren door middel van een hoger leenbedrag of korting op de hypotheekrente. We vertellen je hier graag meer over!

Duidelijk verhaal
De Hypotheekshop is de partij waar je de best passende hypotheek of overbruggingskrediet kunt regelen.
De Hypotheekshop is volledig onafhankelijk, geeft ongekleurd advies en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag. Wij vergelijken voor jou hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders. Hierbij nemen we je persoonlijke woonwensen, inkomen en toekomstplannen als uitgangspunt. Meer weten? Loop eens binnen of maak een afspraak op onze website.

De Hypotheekshop De Meern
Meerndijk 7, De Meern | 030 677 58 00
demeern870@hypotheekshop.nl
www.hypotheekshop.nl/utrechtdemeern

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates