Stroom over van stroom, in Leidsche rijn & Utrecht

Een huis kopen in Utrecht of Leidsche Rijn! Start bij Stroom

Zoek je een nieuwbouwhuis in of bij Utrecht, omdat je levendigheid van de stad zo liefhebt en je daar de energie voelt stromen? Leidsche Rijn is de perfecte plek. Zeker als je kiest voor Stroom. Want Stroom bouwen we in Leeuwesteyn, de wijk die het dichtst bij oud Utrecht ligt. Via de Dafne Schippersbrug fiets je in een kwartier naar de binnenstad.

Utrecht heeft het

Hoe leuk Utrecht is, vertellen we niet. Niet omdat we dat niet willen, maar simpelweg omdat het een schot voor open doel zou zijn. Utrecht heeft echt alles. Liever laten we je zien hoe bijzonder Leidsche Rijn is en hoeveel mooier het nog wordt.

Leidsche Rijn is niet voor niets zo populair

Je tuin, de binnentuin, het Oeverpark waar je aan woont. Er is volop groen om van te genieten. Ook als je verder kijkt, want in de buurt zijn een paar prachtige parken, met als favoriet het Maximapark. Hier kun je sporten, wandelen, lekker gezellig zitten, loungen en ‘festivallen’. Of relaxen langs het water of op de kant. Bijvoorbeeld bij strandtent Soia in Oog in Al.

 

Centrum Leidsche Rijn

Met de opening van Centrum Leidsche Rijn krijgt Utrecht er een 2e stadshart bij. Aan de voorzieningen en het aanbod van winkels en horeca zal het niet liggen. Hier kun je volop winkelen, boodschappen doen, koffiedrinken, uit eten en naar de film. Het kan hier allemaal!

Ook handig en leuk

In Leeuwesteyn komt een basisschool en in de Leidsche Rijn zijn ook middelbare scholen. En wil je sporten? Volop keuze. Sluit je aan bij één van de sportscholen of geniet van het rijke verenigingsleven. Met de Sportcampus om de hoek heb je ook nog eens diverse zaalsportmogelijkheden binnen handbereik.

Stroom jij al over van Stroom?

 

Mogen wij jou op de hoogte houden?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates